Pogoji poslovanja

Po čem smo drugačni od drugih?

Studio Forte

Že od leta 2000

Pred nakupom si preberite pogoje poslovanja.

Domov

PRODAJNI POGOJI

( v drobnem tisku)

 Vse cene so v evrih in vključujejo DDV, razen če je v opisu navedeno, da je cena brez DDV.  Pogoji in cene se lahko brez spremenijo predhodnega obvestila. Za informacijo o ceni izdelkov ki niso na zalogi, nas kontaktirajte.  Dostava oz. poštnina  se obračunava posebej. Pri nakupu nad 180 EUR je dostava v Sloveniji brezplačna. Skupaj s kupcem poiščemo najugodnejšo varianto dostave. Pri pošiljkah manjše vrednosti (npr. literatura) priporočamo dostavo po navadni pošti in plačilo preko spletne banke ali Paypala, da se izognete  stroškom dostave po povzetju.

Osebna naročila sprejemamo po elektronski pošti na naslov info@forte-sp.si , na telefon 031 889 724, 01 721 13 54. Ostala naročila se izvajajo preko naše spletne strani. Rok za preklic naročila je 24 ur. Po dogovoru pošljemo predračun. V kolikor se presodi, da naročila ni mogoče izvršiti, se lahko zavrne in pojasni razloge.

Dobavni roki:

  • če je blago na zalogi je dobavni rok 2-3 delovne dni
  • v kolikor je potrebno blago naročiti v tujini, dobavni rok sporočimo glede na podatke ki nam jih dostavi dobavitelj naročenega blaga, običajno v nekaj dneh.

Priporočamo plačilo preko spletne banke na naš poslovni račun Forte, Marinka Pirnat s.p., Prešernova 3b, 1230 Domžale, št. SI56 0267 7026 0259 217 pri NLB d.d, ali SI56 3500 1000 0620 615 pri BKS BANK AG., po izdanem predračunu ali računu. Druga možnost plačila je Paypal storitev ki združuje plačila storitev Mastercard, Visa itd. Registracija je preprosta na strani https://www.paypal.com/si/mrb/pal=6HW7ETNVCUHP2 . Pri obisku v našem studiu je možno plačilo z gotovino.  Pri naročilih večje vrednosti je možno plačilo na več obrokov. Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti Forte, Marinka Pirnat s.p.. Pridržujemo si pravico dostave proti plačilu samo po povzetju. V primeru zamude plačila se zaračunajo zakonite zamudne obresti in vsi stroški izterjave.

 

Garancija se uveljavlja s kopijo računa. Običajna garancija je eno leto, izjema je potrošni material: udarjalke, palice, opne itd. Garancija ne velja v primeru nepravilne uporabe oz. nestrokovnih posegov nepooblaščenih oseb. Servis se vrši na naslovu firme v Domžalah, dostava bremeni stranko.

Vračilo blaga je možno v 14 dneh po prejemu in ob najavi vračila. Nenajavljenih in vračil brez naslova pošiljatelja ne sprejemamo. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, računalniške igre, zgoščenke (CD), filme (DVD), knjige in potrošni material, v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža.

Blago mora biti v originalni embalaži, enaki količini kot je bilo dobavljeno, nepoškodovano in nerabljeno. Poleg blaga je potrebno dodati originalni račun, dopis ki pojasnjuje vzrok vračila in številko bančnega računa stranke na katerega se vrne kupnina, če blago ni servisirano ali po dogovoru zamenjano. Vse morebitne nesporazume obe stranki skušata reševati v duhu strpnosti in v korist obeh. Smiselno se uporabljajo določbe Zakona o varstvu potrošnikov ter splošni kodeksi in norme poslovnega obnašanja.

Firma Forte in vse osebe povezane z izdelavo objavljene strani niso odgovorne za občasno nedelovanje strani, pomotoma netočne informacije, kot tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.  Pridržujemo si pravico do spremembe vsebin. Slike so informativnega značaja in ne predstavljajo nujno natančne informacije o izdelku. Natančne informacije se nahajajo zato v tekstovnem opisu izdelka, prosimo pa tudi, da se o vseh specifikacijah pozanimate pred nakupom. Za posvet pred nakupom in strokovno svetovanje lahko pokličete 041 352 126.