Chopsticks, set

4,00 cena z DDV

zvočna klavirska spremljava (mp3) in solo parta za mali boben in ksilofon ali ostala primerna melodična tolkala (pdf)

Opis

Za mali boben/činelo in ustrezna melodična tolkala (ksilofon). Težavnost 2.-3. razred NGL.  Tehnične prvine: m.b.- tempo allegro-presto, ’’snares off-on’’, istočasni udarci, udarci po robu, ’’stick shot’’, četrtinke, osminke, osminske pavze, poudarki, spremembe tempa allegro-presto, rit., accel., in dinamike pp-ff, cresc., part za melodična tolkala (ksilofon) omogoča vadbo tehnike istočasnih udarcev, tremolo polovink, dinamike pp-ff, poudarkov, cres., dim., accelerando, rit. tempa, C dur. Tempo klavirske spremljave lahko spreminjamo z ustrezno aplikacijo, ki omogoča spreminjanje hitrosti predvajanja mp3 datoteke, npr. Music Speed Changer

Datoteke naročite po običajnem postopku (gumb Dodaj v košarico), pošljemo ponudbo z navodili za plačilo (PayPal ali nakazilo na TR, oz. e-račun). Gradivo lahko naročite tudi po e pošti (npr. glasbene šole), s kopijami povezav na ustrezno spletno stran izdelka, po telefonu ali s klasično naročilnico.

Zvočne datoteke in natisnjene parte je dovoljeno uporabljati izključno s strani naročnika (glasbene šole za pouk instrumenta in nastope, učenci za domačo vadbo in nastope), prepovedano je deljenje in razmnoževanje brez dovoljenja avtorja Forte, Marinka Pirnat s.p. Vsaka datoteka vsebuje unikatno kodo za identifikacijo izvora.

Dodatne informacije

Originalna koda