Kategorije

Naročila

Naročilo preko spletne trgovine: v primeru da je izdelek na zalogi je nakupovalni voziček temne, če ni , svetle barve. Blago na zalogi dodajate v košarico po običajnem postopku, ko se odločite za nakup kliknite na ikono košarice, desno zgoraj. Če se predhodno še niste prijavili kot kupec, to lahko storite v tem koraku.

Če blago ni na zalogi povprašajte za čas dobave v zavihku Kontakt ali direktnim e mailom na info@forte-sp.si

Instrumente lahko naročite tudi po telefonu 031 889 724 ali 01 721 13 54, faksu 01 721 94 91 ali na e mail info@forte-sp.si. Navedite svoj naslov in naslov dostave v kolikor se razlikujeta, prosimo tudi za številko kontaktnega telefona ki jo lahko posredujemo dostavni službi. Vsa glasbila lahko preizkusite v našem studiu po predhodnem dogovoru glede termina. 

 

Plačila

Če blago naročate preko spletne trgovine se prvič prijavite kot nov kupec tako, da Ustvarite nov račun s pritiskom na istoimenski gumb. Po vpisu podatkov (naslova, gesla itd.) se v ponovnih obiskih prijavite s svojim e mail naslovom in geslom, ki ste ga določili. V postopku naročila preprosto sledite korakom, v tem času lahko tudi popravite podatke, ali spremenite naročilo. Plačilo se lahko izvede na več načinov. Če plačujete s plačilno kartico (Mastercard, Visa ...),  je potrebna prijava v PayPal sistem. V kolikor želite plačati z direktnim nakazilom preko banke (spletne banke), je ta možnost v zadnjem koraku Plačilo, kjer se odločite za Plačilo z bančnim nakazilom. To lahko izvršite preko svoje spletne banke  in nas obvestite preko e pošte. Možno je tudi plačilo po povzetju, ki pa je najdražje. 

Seveda blago lahko plačate tudi z gotovino ob prevzemu. V primeru naročila po e mailu ali telefonu lahko plačilo izvršite na naš poslovni račun SI56 0267 7026 0259 217 pri NLB d.d. ali SI56 3500 1000 0620 615 pri BKS a.g.

 

 

Navodila za sestavo in uporabo glasbil

 

Navodila za sestavo ksilofona Vancore

Navodila za sestavo bobnov Taye

Navodila za sestavo marimbe Vancore najdete na našem zavihku YouTube-Vancore marimba construction manual

Navodila za igralne karte BEREM NOTE

 


Išči

Proizvajalci
PayPal